Doe mee en verdien een cadeau!

Ben je al lid en/of vind je het belangrijk dat de EO moet blijven bestaan? Doe dan mee, maak een gratis account aan en verdien een leuk cadeau! In de rechterkolom op deze pagina zie je enkele voorbeelden van cadeaus. Hieronder zie je de verschillende mogelijkheden om punten te verdienen.

 

Geef een Visie kado

visieVisie is hét weekmagazine van de EO. Artikelen, recensies, kinderpagina's, lezersacties, de tv-gids en meer brengen nieuws en inspireren om het geloof vorm te geven in het leven van alledag.

 

Wil je iemand verrassen met een leuk cadeau? Geef dan de TV-gids Visie maar liefst voor 15 weken cadeau en verdien 10 punten!

10

punten

Geef een Eva kado

evaEva is het grootste magazine voor christenvrouwen! Het magazine inspireert en ondersteunt vrouwen om christen te zijn.

 

Geef Eva cadeau voor slechts €15 en verdien 10 punten. De ontvanger krijgt dan 5x Eva en het abonnement stopt daarna automatisch.

 

10

punten

Like EO op Facebook

likeLike de EO op Facebook en laat zien dat je achter de EO staat. Je verdient hiermee direct 5 punten.

 

Als volger van de EO Facebook pagina blijf je dagelijks op de hoogte van het laatste EO nieuws en kun je meediscussiëren over diverse onderwerpen.

 

 

5

punten

 

Inloggen

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten | Registreren

Voorbeelden cadeaus

cd

CD EO Kidspraise - 20 punten

Het allereerste deel van een leuke serie kinderliedjes waar je heerlijk met mee kunt zingen! De nummers zijn gezongen bij het programma Prinsen en Prinsessen.

cd

DVD Dr. Quinn - 35 punten

Speelfilm Dr. Quinn, The Movie Sully weigert toestemming te geven voor de vestiging van een kopermijn in Colorado Springs. Ondanks een serieus dreigement, blijft Sully bij zijn standpunt dat koper het drinkwater kan vervuilen.

cd

DVD Frozen Planet - 120 punten

Met de serie Frozen Planet neemt de BBC u mee naar de Noord- en Zuidpool, de grootste ongerepte natuurgebieden ter wereld.